Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kollant Reclama
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Bannere mesh-uri Tulcea
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Bannerele pentru amplasarea stradala se confectioneaza din blockout – un material din PVC cu insertie de carbon pentru opacizare, special conceput pentru personalizarea pe ambele fete.

Personalizarea se face prin printare sau inscriptionare cu autocolant decupat.

Producem bannere publicitare din blockout de toate dimensiunile, cu toate accesoriile de fixare pe stalpi.

La cerere asiguram montatul si demontatul bannerelor.

Avantajele publicitatii realizate prin bannere stradale este de necontestat, printre acestea numarandu-se: gradul ridicat de vizibilitate, imagine foarte buna chiar si la detalii, rezistenta buna a imaginii in timp.

Bannerele stradale rezista excelent la actiunea agentilor externi si la intemperii obtinandu-se rezultate spectaculoase la preturi minime.

Bannerele pot sa includa - la cerere - diverse finisari: tiv, capse de prindere, tije de prindere, gauri de vant, buzunare de prindere.

Bannerele se pot printa la orice dimensiune dorita, in cazul suprafetelor mari fasiile lipindu-se intre ele prin sudura termica.

Mesh-urile se pot printa deasemenea la orice dimensiune dorita, ca si in cazul bannerelor fisiile lipindu-se intre ele prin sudura termica.

Datorita greutatii mari a poliplanului (folosit la printarea pe banner) si date fiind perforatiile realizate din turnarea PVC-ului, mesh-ul reprezinta produsul publicitar ideal pentru promovarea stradala a imaginii dumneavoastra la dimensiuni mari si foarte mari.

Contact:
KOLLANT RECLAMA
0240.519.373 - 0723.369.459
www.kollantreclama.ro
Din Gura in Gura