Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kollant Reclama
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Litere volumetrice luminoase si din polistiren
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Literele volumetrice sunt iluminate independent, au laterale din profile de aluminiu si fata din plexiglas, diverse forme, dimensiuni si culori.

Se pot amplasa la exterior pe fatada cladirii, pe suport metalic independent sau deasupra cladirii. Au aspect deosebit atat ziua cat si noaptea datorita calitatii materialelor folosite si a sistemului de iluminare.

Sunt foarte rezistente in timp si foarte economice. Ca sistem de iluminare folosim leduri.

Literele volumetrice din polistiren se obtin prin decuparea computerizata a placilor din polistiren extrudat de diferite grosimi si dimensiuni.

Se pot obtine litere volumetrice si elemente volumetrice intr-o gama larga de culori, rezistente atat la interior cat si la exterior.

Se pot fixa direct pe peretele sau fatada cladirii, dar si pe suport decupat sau panou din aluminiu, pvc, plexiglas. Pe spatele literelor volumetrice din polistiren decupat si vopsit se pot fixa leduri si distantiere pentru a se obtine efectul de halou.

Elementele volumetrice din polistiren extrudat se pot aplica, in unul sau mai multe straturi si culori, si pe panouri publicitare sau casete luminoase, obtinandu-se efecte vizuale deosebite.

Contact:
KOLLANT RECLAMA
0240.519.373 - 0723.369.459
www.kollantreclama.ro
Din Gura in Gura